Info


Yksilölliset lävistyspalvelut parhainta mahdollista hygieniakäytäntöä noudattaen.
Rauhallinen privaattistudio sijaitsee liikehuoneistossa Rovaniemen keskustassa.

Lävistäjä & liike


Lävistäjä Aino Hirvioja Piercing by SereijanHei! Olen Aino ja toiminut lävistäjänä sekä yrittäjänä Rovaniemellä vuodesta 2012. Teen lävistyksiä kymmenen vuoden kokemuksella ja löydät liikkeestäni myös kattavan valikoiman laadukkaita lävistyskoruja. Liikkeeni on erikoistunut lävistyspalveluihin ja palvelen asiakkaitani rauhassa sekä jokaisen erityispiirteet ja tarpeet huomioiden. Kiireetön palvelu takaa myös huolellisen työnjäljen joka onkin valttikorttini.

2022 avattu lävistysliikkeeni sijaitsee Rovaniemellä osoitteessa Pekankatu 3, talon Korkalonkadun puolen kulmauksessa B rapun oikealla puolella.

Hinnaston, hoito-ohjeet, portfolioni ja ohjeet ajan varaamiseen löydät valikosta. FAQ osiosta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä sekä tämän sivun alaosasta ikärajat lävistysten laittoon.

Lävistäjä Aino Hirvioja Piercing by Sereijan

Lävistäjä & liike


Hei! Olen Aino ja toiminut lävistäjänä sekä yrittäjänä Rovaniemellä vuodesta 2012. Teen lävistyksiä kymmenen vuoden kokemuksella ja löydät liikkeestäni myös kattavan valikoiman laadukkaita lävistyskoruja. Liikkeeni on erikoistunut lävistyspalveluihin ja palvelen asiakkaitani rauhassa, jokaisen erityispiirteet ja tarpeet huomioiden. Kiireetön palvelu takaa myös huolellisen työnjäljen joka onkin valttikorttini työssäni.

2022 avattu lävistysliikkeeni sijaitsee Rovaniemellä osoitteessa Pekankatu 3, talon Korkalonkadun puolen kulmauksessa B rapun oikealla puolella.

Hinnaston, hoito-ohjeet, portfolioni ja ohjeet ajan varaamiseen löydät valikosta. FAQ ja blogi osioista löydät kattavasti infoa lävistyksistä sekä ikärajoista.

Asioinnit ajanvarauksella


Olen tavattavissa liikkeeltä ajanvarauksesta maanantaista perjantaihin. Ajat ovat tarjolla nettiajanvarauksen kautta pääasiallisesti 10-17 väliselle ajalle.

Lävistyksiä, lävistyskorujen vaihtoja sekä ostoja varten pyydän asiakkaitani varaamaan aina ajan. Ajanvarauksella saan tarjottua rauhallisen, vain asiakkaalle varatun hetken lävistyksen ottoa tai korun vaihtoa varten. Jos tulet kauempaa lävistettäväksi, muistathan tarkistaa paikalla oloni jo aiemmin.

Facebookista tai Instagramista löydät aina kuluvan viikon työaikani sekä poikkeusaikataulut. Jos et löydä nettiajanvarauksen kautta itsellesi sopivaa aikaa, voit laittaa minulle Whatsapp viestiä niin järjestellään. En työskentele sunnuntaisin tai pyhäpäivisin.

Toimintaperiaatteet


Lävistystoimenpiteet sekä korujen vaihdot suoritetaan parasta mahdollista hygieniakäytäntöä sekä aseptiikkaa noudattaen.

Lävistän vain laadukkailla ensikoruiksi sopivilla sisäkierteisillä titaanikoruilla sekä jokaisen asiakkaan yksilöllisen anatomian huomioon ottaen. Neulat, merkkaustikut ja harsotaitokset ovat aina steriilejä sekä kertakäyttöisiä. Uudelleen käytettävät työvälineet (pihdet ja korujen asennustyökalut) esipestään jonka jälkeen ne käyvät läpi pesun ultraäänipesurissa ennen kuivausta ja pakkaamista autoklaaviin. B-luokan autoklaavi steriloi uudelleen käytettävät työvälineet yksittäispakattuina. Kaikki ensikoruiksi tulevat lävistyskorut ovat aina pesty, kuivattu, yksittäispakattu sekä autoklaavattu.

Olen suunnitellut liiketilani palvelemaan sekä omia että asiakkaiden tarpeita parhaani mukaan. Erillinen pesutila takaa uudelleen käsiteltävien työtarvikkeiden puhtaanapidon turvallisesti.

Työni on myös intohimoni ja harrastukseni, pidän itseni ajan tasalla vallitsevista trendeistä sekä koulutan itseäni lisää aina mahdollisuuksien mukaan. Rakastan tehdä työtä, jonka jäljen takana voin seistä hyvillä mielin ja tämä takaakin sinulle aina laadukkaan lävistyksen, joka on lävistetty anatomiasi huomioon ottaen. Voit aina ongelmatilanteissa kääntyä puoleeni.

Ikärajat


Lävistysten alaikäraja on 14 vuotta. 14-15 vuotias saa ottaa lävistyksen huoltajan läsnä ollessa. Asiakkaan tulee olla täyttänyt 14 vuotta lävistystä ottaessaan. Ikäraja koskee myös korvalävistyksiä.

16 vuotta täyttänyt saa ottaa lävistyksen kuvallista henkilöllisyystodistusta vastaan. Jos asiakas ei ole täyttänyt 18 vuotta, tulee myös huoltajan olla tietoinen lävistyksen otosta ja tätä kysytään myös asiakastietolomakkeessa. Henkilöllisyystodistus on passi, ajokortti, kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen kelakortti ja se tulee olla mukana ajalle tullessa.

K-18 lävistykset: nännilävistykset, intiimialueen lävistykset, microdermalit ja surface-lävistykset.

Ikärajoissa ei ole joustovaraa. Asiakkaan tulee olla täyttänyt 14 vuotta. Huoltajan puhelinsoitto tai lupalappu ei riitä lävistyksen oton luvaksi, vaan laillisen huoltajan tulee olla mukana varatulla ajalla allekirjoittamassa asiakastietolomake ja täyttämässä se asiakkaan kanssa.