Näin toimin


Yksilölliset lävistyspalvelut parhainta mahdollista hygieniakäytäntöä noudattaen.
Rauhallinen privaattistudio sijaitsee liikehuoneistossa Rovaniemen keskustassa.

Asioinnit ajanvarauksella


Olen tavattavissa liikkeeltä ajanvarauksesta maanantaista perjantaihin. Ajat ovat tarjolla nettiajanvarauksen kautta pääasiallisesti 10-17 väliselle ajalle.

Lävistyksiä, lävistyskorujen vaihtoja sekä ostoja varten pyydän asiakkaitani varaamaan aina ajan. Ajanvarauksella saan tarjottua rauhallisen, vain asiakkaalle varatun hetken lävistyksen ottoa tai korun vaihtoa varten. Jos tulet kauempaa lävistettäväksi, muistathan tarkistaa paikalla oloni jo aiemmin.

Facebookista tai Instagramista löydät aina kuluvan viikon työaikani sekä poikkeusaikataulut. Jos et löydä nettiajanvarauksen kautta itsellesi sopivaa aikaa, voit laittaa minulle Whatsapp viestiä niin järjestellään. En työskentele sunnuntaisin tai pyhäpäivisin.

Toimintaperiaatteet


Lävistystoimenpiteet sekä korujen vaihdot suoritetaan parasta mahdollista hygieniakäytäntöä sekä aseptiikkaa noudattaen.

Lävistän vain laadukkailla ensikoruiksi sopivilla sisäkierteisillä titaanikoruilla sekä jokaisen asiakkaan yksilöllisen anatomian huomioon ottaen. Neulat, merkkaustikut ja harsotaitokset ovat aina steriilejä sekä kertakäyttöisiä. Uudelleen käytettävät työvälineet (pihdet ja korujen asennustyökalut) esipestään jonka jälkeen ne käyvät läpi pesun ultraäänipesurissa ennen kuivausta ja pakkaamista autoklaaviin. B-luokan autoklaavi steriloi uudelleen käytettävät työvälineet yksittäispakattuina. Kaikki ensikoruiksi tulevat lävistyskorut ovat aina pesty, kuivattu, yksittäispakattu sekä autoklaavattu.

Olen suunnitellut liiketilani palvelemaan sekä omia että asiakkaiden tarpeita parhaani mukaan. Erillinen pesutila takaa uudelleen käsiteltävien työtarvikkeiden puhtaanapidon turvallisesti.

Työni on myös intohimoni ja harrastukseni, pidän itseni ajan tasalla vallitsevista trendeistä sekä koulutan itseäni lisää aina mahdollisuuksien mukaan. Rakastan tehdä työtä, jonka jäljen takana voin seistä hyvillä mielin ja tämä takaakin sinulle aina laadukkaan lävistyksen, joka on lävistetty anatomiasi huomioon ottaen. Voit aina ongelmatilanteissa kääntyä puoleeni.