Ajanvaraus

Ennen ajalle saapumista syö ja juo hyvin. Ota mukaasi kuvallinen henkilöllisyystodistus (16 vuotta täyttänyt) tai laillinen huoltaja (14-15-vuotias). Valitse vaatteet, jotka sallivat lävistyksen laiton ja korvan alueen lävistyksiä varten valmistaudu sitomalla hiukset. Älä käytä ihoalueella mitään ylimääräisiä kemikaaleja kuten itseruskettavaa, puuduttavia rasvoja tai laastareita.

En lävistä päihtyneitä henkilöitä ja pyydän asiakkaitani saapumaan varatulle ajalle yksin sekä terveenä. Jos sinulla on flunssan oireita, siirräthän aikaasi matalalla kynnyksellä. Perussairaudet, lääkitykset tai anatomian yksilöllisyys voivat vaikuttaa lävistyksen ottoon.

Jos haluat valita ensikoruksi erikoiskorun, varaathan korun kanssani WhatsApp-viestillä ennen lävistysajan varaamista. Tiedän valmistella haluamasi korun varatulle ajalle.

Peruutusehdot:


Ajan peruutus viimeistään 24h ennen varattua aikaa sähköpostiin tulevan linkin kautta.

Peruuttamattomasta ajasta yritys perii 100% palvelun hinnasta ja saman päivän peruutuksesta 50% palvelun hinnasta. Sairastumisesta tai muusta pakottavasta esteestä yksi ajan siirto kuuluu varauksen ehtoihin. Tällöin yhteys WhatsApp viestillä numeroon 0442740719. Mikäli epäilet olevasi kipeä, siirräthän aikasi matalalla kynnyksellä.